BEHANDLINGER

Massasje

Massasjer

Aromaterapi

Denne behandlingen tar ca. 1 time. Her blander jeg essensielle oljer etter ditt behov. Behandlingen er veldig avslappende. Massasje av rygg, hodebunn, skulder, armer og bein.

880,- kr (60 min)

Nakke & Ryggmassasje

Rygg- og nakkemassasje er en dyp og effektiv behandling for deg som har spenninger og smerter eller som bare vil ha en god dyp massasje av rygg og nakke. Dette er en Kraftfull behandling som vil kunne føre til sårhet under eller rett etter behandlingen, men i løpet av en dag eller to vil du føle deg betydelig bedre. Massasjen løser opp smerter og muskelspenninger, frigjør pust og gir økt bevegelighet i relevante områder.

700,- kr (45 min)

Aromaterapi DeLuxe

1,5 time avslappende massasje av rygg, hodebunn, skulder, armer og bein med eteriske oljer. I tillegg får du ansiktsrens, peeling, maske og en deilig fuktighetskrem til slutt.

1800,- kr (90 min)

Hot Stone Massasje

Massasje med varme lavasteiner som gir fra seg behagelig avslappende varme under hele behandlingen. Stenene blir brukt med lette trykk og smidighet for å løse opp stive, støle og spente muskler. Hele kroppen føles myk, smidig og klar for nye oppgaver.

1200,- kr (60 min)

HVORFOR

Fordelene med en god massasje

Fordelene med en god massasje kan ha utrolige fordeler for kroppen og sinnet ditt. Ikke bare løser den opp spenninger og lindrer smerte, men den motvirker også stress og hjelper deg å slappe av.

 

Mange av oss lever stressende livsstiler med lange arbeidsdager, for lite søvn og sjelden trening. Dette fører til at stresset setter seg i musklene våre, og de blir stramme og spente. Med regelmessig massasje kan du løse opp spenningene, lindre smerte og bekjempe trøtthet. Vi har 30 års erfaring innen massasje, så hvorfor ikke unne deg selv en avslappende tid hos oss? 

 

Vi får hodepine, nakkesperre, muskelsmerter, lumbago, isjas, prolaps… Regelmessig massasje løser opp spenninger, lindrer smerte, motvirker trøtthet og hjelper kroppen med å slappe av og ha det bra.

Pakker & Tilbud

4x Pakketilbud

Aromaterapi

Pakke med 4 behandlinger til 2900,- kr

 

Nakke & Rygg

Pakke med 4 behandlinger til 2300,- kr

Velg tre og få

15% Av på totalsummen

Unn deg selv en unik opplevelse hos Cleo Hudpleie! Velg tre forskjellige behandlinger og få hele 15% avslag på totalsummen. Vår lidenskap er å ta vare på din velvære, og vi ønsker å gi deg det aller beste innen hudpleie, massasje, negler og injeksjoner. Velkommen til Cleo Hudpleie, hvor din velvære er vårt fokus. Kontakt oss nå for å bestille din tid!