CLEO HUDPLEIE

Om oss / meg

Velkommen til Cleo Hudpleie

Velkommen til Cleo Hudpleie – din destinasjon for naturlig velvære og egenpleie. Med 30 års erfaring innen hudpleie, leverer vi skreddersydde behandlinger som forbedrer din tilværelse. Hos oss finner du nøye utvalgte produkter fra kjente og gode merker som garanterer kvalitet i hver eneste behandling. Cleo Hudpleie skal bidra til et naturlig innspill av velvære, egenpleie og egentid i din hverdag. Vi jobber daglig for å forbedre andres livskvalitet enten om det er i form av en forfriskende hudpleie, en god aromaterapi eller bare en oppfriskning av noen slitne negler. Det er fokus på de små men veldig verdifulle tingene i livet som kanskje kan snu en litt kjedelig dag, til noe flott.

Unn deg selv en etterlengtet egentid og kontakt oss nå for å bestille din velværeopplevelse. Cleo Hudpleie – din velvære er vårt fokus.

Naturlig
Velvære
Egentid
Omtanke

Min historie

Min og Cleo’s historie startet i 1990 da jeg startet ved Norsk Hudpleie-fagskole i Oslo. Utdanningen varte i 2 år og var preget av å kunne lage hudpleieproduktene selv, for å forstå innholdet i de forskjellige produktene, for også skreddersy en pakke til den huden som skulle behandles. Jeg ble uteksaminert i desember 1992, og reiste hjem til Kristiansund med CIDESCO Diplomen i sekken. Da begynte tankegangen på å starte egen salong.

Cleo Hud og Kropspleie åpnet dørene for første gang i «SIBAS hjørnet» i 1993 og har holdt dørene åpen for alle og envær siden. Siden 1993 har jeg flyttet på meg en del, og har nå plassert meg i Knut Siems Gate 8.

Cleo Hudpleie skal bidra til et naturlig innspill av velvære, egenpleie og egentid i din hverdag. Med nøye utvalgte produkter innenfor kjente og gode merker jobber jeg daglig for å forbedre andres livskvalitet enten om det er i form av en forfriskende hudpleie, en god aromaterapi eller bare en oppfriskning av noen slitne negler. Det er fokus på de små men veldig verdifulle tingene i livet som kanskje kan snu en litt kjedelig dag, til noe flott.

Kvalifikasjoner og Diplomer

Jeg er stolt av min lange erfaring, høye kvalitet og trygghet innen hudpleie. Jeg ønsker at du skal føle deg helt trygg på at du får en god og sikker behandling hos meg/oss. Med 30 års erfaring og jevnlig oppdatering og kursing innen faget, kan du være sikker på at du får den beste behandlingen hos Cleo Hudpleie. Vi er et sterkt varemerke i Kristiansund, og våre fornøyde kunder snakker høyt om vår kvalitet. Din velvære er vårt fokus, og har vært det i 30 år!

CIDESCO Diplomkosmetolog

Høyeste utdannelsen i Norge

Off. Godkjent Hud og Kroppsterapaut

Spes. Kroppspleie Aromaterapeut og Stylist

Spes. Makeup, Negledesigner og Tannbleker