BEHANDLINGER

Våre behandlinger

Ansikt og Hud

Ansikt og hud er speilet til sjelen din, og det fortjener det beste. Hos Cleo Hudpleie er vi dedikert til å gi deg en sunn, vakker og strålende hud. Vi tilbyr skreddersydde behandlinger og hudpleieprodukter som er tilpasset din unike hudtype, hudtilstand og alder. Uansett om du ønsker å forbedre hudens tekstur, redusere fine linjer og rynker, behandle akne eller bare opprettholde en sunn glød, har vi løsningene for deg.

Massasjer

Massasjer hos Cleo Hudpleie er en unik opplevelse som tar vare på både kropp og sjel. Våre dyktige terapeuter bruker teknikker som bidrar til å redusere muskelspenninger og øke leddmobiliteten. Massasjen stimulerer også blodsirkulasjonen og lymfesystemet, og bidrar til generell avspenning og velvære. Uansett om du søker behandling for å løse spesifikke problemer eller bare ønsker å skjemme deg bort, tilbyr vi skreddersydde massasjer som passer dine behov. Bestill en behandling hos Cleo Hudpleie i dag og opplev den terapeutiske kraften av massasje. Din velvære er vårt fokus.

Negler

Skjem bort neglene dine hos Cleo Hudpleie. Våre profesjonelle manicure og neglestøping behandlinger vil gi deg elegante og vakre negler. Med bruk av glassfibertupper og ekte acryl oppnår vi et imponerende resultat. For lengre holdbarhet og sterkere negler tilbyr vi også Shellac, et gelelag som styrkes ved hjelp av et LED-lys. Vi bruker kun produkter fra den ledende leverandøren CND. Ta vare på hender og negler hos oss.

Injeksjoner

Vi tilbyr et bredt spekter av estetiske injeksjonsbehandlinger som kan gjenopprette, forbedre og endre ditt utseende uten kirurgi. Vår erfarne sykepleier; Ingrid, utfører behandlinger som reduserer rynker, fremhever lepper og kinnbein for et naturlig vakkert resultat. Med Teosyalbehandling kan rynker og fine linjer jevnes ut, og det beste av alt er at behandlingen er rask og smidig uten behov for rekonvalesenstid. Vi tilbyr ulike typer injeksjonsbehandlinger, inkludert filler og rynkebehandling. Teosyal egner seg for eksempel for å definere kinnbeina og gjenopprette volum. Har du spørsmål om hvilken estetisk behandling som passer best for deg, er du velkommen inn til oss.