BEHANDLINGER

Injeksjoner

Injeksjon’s behandlinger

Normale behandlinger

Utføres av Godkjent Sykepleier

En av landets beste injektører

Tidligere estetisk sykepleier hos Vestfold Laserklinikk

Fillers

Fillers kan brukes får å få fylde i ansiktet, til leppebehandling og for å bygge kinnbein. De vanligste stedene å benytte fillere er rundt munnen, som linjene mot nesen, suremunnlinjene, leppeforstørrelse og smålinjer over leppene og rundt munnen. Men fillere brukes også til å bygge opp tinninger, minske smårynker rundt øyne, løfte kinnben og gi volum. 

Spør om pris

Rynkebehandling

I svært små mengder injiseres et teosyal som hindrer impulsoverføring i ansiktsmuskler for å glatte ut rynker. Dette medfører at muskulaturen vil bli dempet, og dermed vil linjene som har utviklet seg trekke seg tilbake og forsvinne, eller bli mindre tydelige.

Spør om pris

Svettebehandling

Teosyal svettebehandling brukes for å kontrollere symptomene ved svetting under armene. Overdreven svette blir kalt hyperhidrose. 

Spør om pris

Smertelindring

Teosyal behandling blokkerer nerveimpulser, og kan derfor også gi positiv tilleggseffekt for de som er plaget av migrene/hodepine, fordi de vil merke reduksjon i spenninger og hodepine.

Spør om pris

Hvor lenge varer resultatet?

Fra 6-18 mnd. Det varierer ut i fra område som behandles og dybde på behandlingen. Varigheten på kollageneffekten og smidigheten varer ofte lenger enn den utfyllende effekten.

Hvordan blir resultatet rett etter behandling?

Du må regne med noe hevelse, rødme, ømhet og kløe. Ubehag eller reaksjoner er forbigående og forsvinner vanligvis etter noen få dager.

Hva hyaluronsyre kan gjøre for deg

Teosyal tilbyr en rekke skreddersydde produkter som kan forbedre ditt utseende. Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker eller forbedre ansiktskonturer eller øke volum i lepper.

Hvor lang tid tar behandlingen?

En behandling tar om lag 30 minutter.

Er det registrert bivirkninger?

Enkelte vanlige injeksjonsrelaterte reaksjoner kan oppstå (hevelse, ømhet, rødme, smerte, kløe, misfarging og ømhet).

Reaksjonen går over av seg selv.

Andre typer reaksjoner kan oppstå, men er svært sjelden ( i mindre en 1 av 10 000 tilfeller)

Trenger jeg bedøvelse?

Vanligvis ikke. Vi benytter en moderne injeksjonspenn. Denne pennen reduserer smerte, og foredeler produktet svært godt. Våre kunder opplever mindre smerte enn ved vanlig satte injeksjoner. Vi kan sette bedøvelse. Ved noen typer behandlinger anbefaler vi å smøre på en bedøvende krem før du kommer til oss. Vi benytter også avkjøling og lokal bedøvelse som smertelindring ved injeksjonene ved behov.

HVORFOR

Fordelene med hyaluronsyre behandling

 

Produktet blokkerer nerveimpulser til små ansiktsmuskler og hindrer disse i å bevege seg. På denne måten blir huden over glatt og uten skjemmende rynker. Det virker kun på områder hvor det er sprøytet inn, ikke på omliggende områder.

 

Dette middelet benyttes også i behandling av svette, som i armhuler.

 

Noen personer er engstelige for effekten av dette. Hos oss benyttes kun små mengder, akkurat tilstrekkelig til å hindre muskelens bevegelse. Noen er også plaget av hodepine, og kan som positiv tilleggseffekt merke reduksjon i spenninger og hodepine.

 

Etter behandling tar det fra noen dager og opp til en uke før man ser full effekt. Det tilbys alltid kontroll etter behandling med gratis korreksjon, men er vanligvis ikke nødvending.