BEHANDLINGER

Hudpleie

Ansikt og Hud

Ansiktsbehandling

Huden blir renset, døde hudceller slipes bort og comedoner (sorte prikker) blir fjernet. Deretter bruker jeg en ampulle/serum tilpasset din hudtype. Så masserer jeg ansikt, skulder og hals i ca.15 min. Etterpå legges det ansiktsmaske tilpasset hver enkelt hudtype. Tilslutt legges på vanlig øye og ansiktskrem.

800,- til 1000,- kr (60 min)

Acnebehandling

Huden blir dyprenset og overflødig talg og urenheter løses opp å fjernes. Deretter bruker jeg trykk digitopreser – stimulerer akupunktur punkter i ansiktet, senser lymfesystemet. Environ sin spesialbehandling for acne. Tilslutt en dyprensende og beroligende maske.

800,- kr (60 min)

Punkt peel

Behandlingen starter med rens av punktet som skal behandles og er ellers lik som TCA Peeling, men brukes KUN på pigmentflekker, ackne-arr, fine linjer og ujevnheter.

(melkesyre, gele og krem)

fra 300,- kr (60 min)

Ansiktsbehandling DeLuxe

Huden blir dyprenset og dampet, døde hudceller slipes bort og comedoner (sorte prikker) blir fjernet. Deretter bruker jeg en aktiv essensiel olje/serum + spesielle aromatiske kremer. Så masserer jeg ansikt, skulder og hals i ca.20 min. Etterpå legges det ansiktsmaske tilpasset hver enkelt hudtype. Tilslutt legges på vanlig øye og ansiktskrem.

1200,- kr (90 min)

TCA – Peeling (medisinsk)

Behandligen starter med en ansiktsrens og prepping for syrebehandling som beskytter og pleier huden, samtidig som de er skånsomme men effektive. Disse syrene kan tilpasses alle hudtyper og alle aldre, fra den mest sensitive til den mer grove robuste huden. Denne behandlingen er for hele ansiktet

(melkesyre, gele og krem)

1250,- kr, per behandling

Mesoterapi

Behandlingen starter med rens av ansiktet ditt, og desinfiserer med klorhexidinsprit. Så påføres meso-produktet inn i huden med et apparat med mange mikroskopiske nåler. Mesoterapi utføres for å styrke cellenes funksjon og hudens naturlige evne til å regenerere seg, og består av ingredienser som hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, vekstfaktorer og antioksidanter. Etterpå påføres skreddersydde produkter.

1200,- kr, per behandling

Pakke med 4 behandlinger til 4000,- kr

Pakke med 6 behandlinger til 5500,- kr

Dermaroller

Når dermaroller rulles over huden, punkterer de små, fine nålene det øverste laget av huden.  Når huden er punktert, skaper dette en kontrollert hudskade, som leder næringstoffer rett inn til hudcellene. Nålene hjelper til med å bryte ned eventuelle arrvev. I løpet av de neste 5 dagene igangsettes kollagenet som produseres av kroppen i området med behandlet hud. Dette hjelper huden til å bli fastere og kan redusere porer, gi en jevnere hudtone og minske fine og rynker når brukt sammen med et medisinsk hudprogram.

2000,- kr, per behandling

Pakke med 4 behandlinger til 7000,- kr

Kjemisk peel

Kjemisk peeling er en behandling hvor en kjemisk løsning påføres huden, så får peelingen trekke ned i hudlagene i en viss tid før den nøytraliseres. Peelingen gir en eksfoliering av huden, hvor de øverste hudlagene flasser av og ny hud kommer til syne. En peelingbehandling kan fjerne gamle og skadede hudceller, redusere pigmenter, porer, fine linjer og rynker i tillegg til urenheter dypt ned i porene.

1000,- kr, per behandling

Pakke med 4 behandlinger til 3500,- kr

Pakke med 6 behandlinger til 5500,- kr

HVORFOR

Fordelene med å behandle huden din riktig!

Fordelene med en ansiktsbehandling inkluderer forbedret hudtekstur og tone, redusert synlighet av fine linjer og rynker, hydrert og næret hud, forbedret blodsirkulasjon, avslapning og stresslindring. 

 

Gjennom å fjerne døde hudceller, rydde opp i porene og fremme cellefornyelse, kan ansiktsbehandlinger bidra til å forbedre den generelle teksturen og tonen til huden. Dette kan resultere i en glattere, lysere og mer ungdommelig hud.

 

Mange ansiktsbehandlinger, spesielt de som har anti-aging egenskaper, kan også hjelpe til å redusere synligheten av fine linjer og rynker ved å stimulere produksjonen av kollagen og pumpe opp huden. Dette kan gi huden et mer ungdommelig og forynget utseende.

Pakker & Tilbud

4x Pakketilbud

Mesoterapi

Pakke med 4 behandlinger til 4000,- kr

Pakke med 6 behandlinger til 5500,- kr

 

Dermaroller

Pakke med 4 behandlinger til 7000,- kr

 

Kjemisk peel

Pakke med 4 behandlinger til 3500,- kr

Pakke med 6 behandlinger til 5500,- kr

Velg tre og få

15% Av på totalsummen

Unn deg selv en unik opplevelse hos Cleo Hudpleie! Velg tre forskjellige behandlinger og få hele 15% avslag på totalsummen. Vår lidenskap er å ta vare på din velvære, og vi ønsker å gi deg det aller beste innen hudpleie, massasje, negler og injeksjoner. Velkommen til Cleo Hudpleie, hvor din velvære er vårt fokus. Kontakt oss nå for å bestille din tid!